Vertaistuki

”Vertaistuki – se on kuin valo tunnelin päässä. Neuroliiton kouluttamat vertaistukijat, he eivät ole vain tukijoita, vaan elämän kokeneita sotureita. He ovat MS-taudin ja harvinaisten neurologisten sairauksien kanssa kamppailevia ihmisiä tai näiden rohkeiden taistelijoiden omaisia ja läheisiä. Mutta ennen kaikkea, he ovat inspiraation lähteitä, eläviä esimerkkejä siitä, miten elämää voi johtaa, vaikka kohtalo heittääkin eteen haasteita.

Nämä vertaistukijat, he eivät vain kuuntele – he kuulevat. He eivät vain myötäele – he elävät kanssasi jokaisen hetken. Heidän tarinansa ja kokemuksensa ovat kuin majakka pimeässä, ohjaamassa sinua kohti toivoa ja voimaa. He ovat sinun henkilökohtaisia valmentajiasi elämän nurjalla puolella.

Muista, et ole yksin. Ei ole väliä, missä olet, sillä vertaistuki on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Neuroliiton vertaistukijat, he ovat siellä sinua varten – riippumatta paikkakunnastasi. Heidät löydät Neuroliiton sivuilta.

Ja meidän yhdistyksemme vertaistukijat, he ovat oman elämänsä sankareita:

  • Mikko Virtanen, (040 568 1041) nuorten MS-tautia sairastavien tuki ja turva.
  • Pirkko Kotiniitty, (040 779 6048) ikääntyneiden MS-tautia sairastavien viisas neuvonantaja.
  • Virve Laine, (040 824 9915) neurosarkoidoosin kentän kokenut asiantuntija.

He ovat täällä sinua varten. Soita, kirjoita, jaa tarinasi – ja löydä yhteisö, joka kantaa sinut läpi vaikeimpienkin aikojen.”