VoimaVerkosto

Voimaverkosto on uuden sukupolven pienryhmä, suunnattu erityisesti nuorenmielisille (ei ikärajaa) sekä uusille jäsenillemme, jotka etsivät vertaistukea, inspiraatiota ja ideoita arjesta selviämiseen. Tässä ryhmässä kohtaavat samanhenkiset ihmiset, jotka jakavat halun kasvaa, oppia ja tukea toisiaan elämän haasteissa ja seikkailuissa. Me keskitymme positiiviseen energiaan, uuden oppimiseen ja yhdessä tekemisen iloon.

Voimaverkosto tarjoaa sinulle tilaisuuden olla osa yhteisöä, joka ymmärtää ja kannustaa. Me uskomme, että jokainen kokemus on arvokas ja että yhdessä voimme löytää uusia tapoja kohdata elämän käänteet. Olitpa sitten vasta saanut diagnoosin tai etsit uusia tapoja elää täyttä elämää, Voimaverkosto on paikkasi.

Tämä ryhmä on sinulle, joka haluat ottaa aktiivisen roolin omassa hyvinvoinnissasi ja etsit samanhenkistä seuraa. Tule mukaan jakamaan tarinasi, oppimaan muilta ja rakentamaan verkostoa, joka kantaa läpi elämän. Voimaverkosto ei ole vain tukiryhmä – se on voiman lähde, ystävyyden kehto ja inspiraation huippu. Liity meihin ja löydä oma voimasi yhdessä muiden kanssa!

Ryhmällä oma suljettu facebook-ryhmä. Ryhmän löydät kun laitat facebookin hakuun ”Päijät-Hämeen MS-nuoret ja laitat liittymispyynnön.