Omaisten pienryhmä

Omaisten pienryhmä on turvallinen ja tukea tarjoava yhteisö, joka on luotu erityisesti teitä varten – meitä, jotka olemme jonkun rakkaan tukena heidän matkallaan sairauden tai haasteiden keskellä. Tässä ryhmässä ymmärrämme, mitä tarkoittaa olla omaisena: jakaa huolia, toiveita ja ilon hetkiä, samalla kun etsimme parhaita tapoja tukea läheisiämme.

Kokoontuessamme kerran kuukaudessa, me tarjoamme toisillemme korvaamattoman mahdollisuuden jakaa kokemuksia, saada uusia näkökulmia ja oppia toisiltamme. Olitpa sitten kokenut omaisena tai vasta aloittelemassa tätä matkaa, sinun panoksesi ja kokemuksesi ovat arvokkaita. Meidän kauttamme voit löytää vertaistukea, voimavaroja ja ehkäpä uusia ystäviä, jotka ymmärtävät tilanteesi syvällisesti.

Meidän pienryhmämme on enemmän kuin vain tapaamisia; se on yhteisö, jossa voimme vapaasti jakaa, oppia ja kasvaa yhdessä. Kutsumme sinut sydämellisesti mukaan Omaisten pienryhmään – paikkaan, jossa voit tuntea olevasi ymmärretty ja arvostettu. Liittyessäsi joukkoomme, et ole enää yksin. Tule jaettujen kokemusten ja yhteisön voiman lähteelle – tervetuloa mukaan!