Miesten pienryhmä

  • Vetäjä: – kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
  • Yhteystiedot: p. 040 568 1041

Vaikka ryhmämme on tällä hetkellä tauolla, odotamme innolla uusien jäsenten liittymistä ja toiminnan uudelleen käynnistymistä. Miesten pienryhmä on suunnattu erityisesti yhdistyksemme miesjäsenille, jotka jakavat kokemuksia elämästä MS-taudin tai harvinaisen neurologisen sairauden kanssa. Meillä on tarjota ainutlaatuinen vertaistuen ympäristö, jossa voimme vapaasti keskustella, jakaa tarinoita ja tukea toisiamme.

Ryhmämme on paikka, jossa voi olla oma itsensä, oppia uusia näkökulmia ja saada arvokkaita vinkkejä arjen haasteisiin. Omaiset ovat myös erittäin tärkeä osa yhteisöämme, ja heidät otetaan vastaan avosylin. Heidän läsnäolonsa ja panoksensa keskusteluihin rikastuttavat kokemustamme ja tuovat lisää syvyyttä vertaistukeemme.

Kun ryhmätoiminta käynnistyy jälleen, haluamme sinut mukaan rakentamaan entistä vahvempaa yhteisöä. Tule jakamaan kokemuksesi, oppimaan toisilta ja löytämään uusia ystäviä, jotka ymmärtävät elämäsi haasteet. Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi miesten pienryhmään – yhdessä voimme tehdä toiminnastamme entistäkin merkityksellisempää.